Tatttarrraa tattari!

Maailman parhaan tattari rieskan loihdit näin:

Tarvitset:
n.2dl tattari hiutaleita
sopivasti piimää
Fiber huskya
juustoa
hyppysellinen suolaa
loraus öljyä

Resepti on yksinkertainen:
Heitä ainekset sekaisin kulhoon!
Lisää juustot pieninä palasina oman maun mukaan.
Anna turvota, kunnes uuni on ottanu lämmöt lähes 200c.
Kaada pellille ja painele
ohueksi pyöreäksi levyksi!

Anna paistua keskitasolla n10min, tai kunnes on valmis.
SLURPS!

Voit muunnella reseptiä mielinmäärin, ja lopputulos on lähes aina slurps!

Piimän tilalla voit käyttää kermaviiliä, fiber huskyn voi jättää pois, mutta silloin taikina kannattaa jättää ”ei niin vetiseksi” 🙂

Tattarihiutaleet voi osittain korvata kaura tai ruishiutaleilla.

Joukkoon voi lisäillä pähkinärouhetta tai siemeniä!

Anna mielikuvituksen laukata ja nauti!